Jeg er virkelig gået til makronerne i dag! Jeg har fået lavet et par blogindlæg, lavet forberedelsen til næste uge helt færdig! (Så har jeg brugt 8 timer på arbejde i denne ferie i alt.) Jeg har været til træning, handlet ind og lavet makronmuffins og klokken er kun 14.10 nu mens jeg skriver indlægget. Nu skal der blogges og strikkes.
I aften skal jeg i biffen sammen med en veninde, det glæder jeg mig meget til. Vi plejer at se hinanden ret meget, men det er blevet til for lidt på det sidste, så det bliver rart.
Onsdag efter ferien er det min tur til at have kage med i kageklubben på arbejdet. Og heldigt nok kom min søster og jeg for ikke så længe siden til at snakke om de gange vores mor har bagt makronmuffins. Det er blevet til en del, og derfor er makronmuffins noget, der minder mig om min barndom. De er nemme at bage og nemme at cykle med, så derfor er det den kage valget er faldet på.
Jeg vil nu dele en meget gammel og god opskrift på mokronmuffins med jer.
DIY - med visuel opskrift:
Opskrift på ca. 50 makronmuffins
6 æg
600 g sukker
250 g smør
250 g mel
200 g makroner
Smør smeltes, afkøles.
Æg og sukker piskes sammen.
Mel og knuste makroner blandes.
Smør og mel tilsættes skiftevis æg- og sukkerblandingen.
1 spsk dej i hver bageform.
Bages ved 200 grader indtil de er lysebrune (mellem 10 og 22 min afhængig af hvilken oven man har)
Smør smeltes og afkøles herefter |
Æg og sukker piskes sammen |
Makronerne bliver knust i en plastikpose |
Herefter blandes de knuste makroner med mel |
Og tadaa dejen er færdig |
Kageforme stilles frem |
En spiseskefuld dej puttes i hver form og nu bages de lækre makronmuffins |
Den pæneste |
Et udsnit |
Dem alle minus to, der er blevet prøvesmagt |
fantastisk, vidunderligt, tak fordi du delte det med os
SvarSlet*MUMS* de ser bare alt for lækre ud. Tak for opskriften! Dén skal da klart afprøves snarest!
SvarSletHvor sjovt de er også et kært og godt minde fra min barndom.. Min mor bagte dem ofte når vi havde fødselsdage eller lignende.. MUMS.. Måske man skulle grave opskriften frem igen.. Mener bare min mor har mandelessens i også.. hmm..
SvarSletDejlig visuel guide by the way ;0)
Det er altså den bedste slags kage - mums
SvarSletJeg vil gemme din opskrift til senere brug
Mange tak for alle de dejlige kommentarer!
SvarSletDet skal lige nævnes, at de smager allerbedst, når de har været en tur forbi fryseren af en eller anden grund.