torsdag den 14. juli 2011

Taxfree

Når jeg er i udlandet, køber jeg altid lidt i lufthavnen både noget "I need to have" og noget "there's nice to have". Jeg købte to mascarer og en ansigtscreme. Jeg var løbet tør, så det var i orden.

Men så købte jeg også en lækker sommerparfume. Det var klart nice to have. Men nu må jeg heller ikke købe flere ting overhovedet i lang tid.
Jeg har været rigtig god til at spare hele maj og juni, da jeg efter 31.juli står uden job og skal begynde at læse på DPU med SU som indtægt (men først fra 1.januar, da jeg har tjent for meget i år).

Men da jeg i fredags blev ringet op af min leder, der fortalte, at jeg kunne få et vikariat på 3 måneder fra august til november, følte jeg godt, at jeg godt kunne tillade mig at skeje lidt ud :-)

Men jeg spekulerer noget over, om jeg kan klare et fuldtidsarbejde og et fuldtidsstudie i to måneder. Det må blive fjernstudie i et par måneder, og så satser jeg stærkt på, at jeg klarer det.

2 kommentarer:

  1. Jeg handler også altid i lufthavnen. I Schipol, Amsterdam kan jeg ikke lade være at købe lækkert hollandsk skrammel, og jeg får det altid til at passe med, at jeg kan handle dufte og renseting osv. Men nu rejser jeg jo også hver 7. uge :)

    SvarSlet
  2. Selvforkælelse er et must i ny og næ.

    SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)