lørdag den 7. juli 2012

En ny epoke i livet

Der har været langt imellem indlægene. Det er der flere grunde til. Den ene og knap så interessante grund er, at jeg som skolelærer har ekstra travlt i maj og juni måned: Elevplaner skal skrives, forberedelse til forældresamtaler skal laves, forældresamtaler skal holdes, årsplaner skal laves, materiale til næste år skal udvælges og bestilles og undervisningen skal rundes godt af. Det er hvad det meste af min tid er gået med rent praktisk.

Men mit hoved har også været fyldt med andre tanker. Tanker fyldt med store beslutninger om en ny hverdag et nyt sted.
Vi har længe kigget efter noget nyt at bo i omkring Aarhus. Vi har rigtig gerne villet købe et fælles hjem. Men det har ikke været så let at finde noget til den rigtige pris det rigtige sted.

En afgørende dag i projekt bolig fandt sted på min kærestes 30 års fødselsdag. Det havde været en hård dag på arbejde for os begge to. Men en 30 års fødselsdag skulle holdes. Vi havde inviteret min kærestes tætteste familie til en afslappende aften med god mad og lidt fodbold. Min svigermor og jeg tog opvasken. Jeg luftede en idé til et område, jeg havde haft i tankerne on off i et års tid.

Umiddelbart efter fortalte jeg min kæreste om vores snak, og han var med på idéen, som hurtigt blev til en af de mest vigtige beslutninger i vores liv. Fra jeg luftede idéen til vi underskrev købsaftalen gik der ikke mere end en måned. Så 1. oktober  (en måned tidligere en ventet) flytter vi i et dejligt og helt nyt rækkehus/tvillingehus. Projektet startede d. 1. juli, og vi glæder os enormt meget til at se udviklingen.


Billed lånt hos Realmæglerne
 

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud :o)
  Tillykke med det, og god weekend til dig/jer

  SvarSlet
 2. Tillykke med huskøbet. Det ser godt ud!

  SvarSlet
 3. Det ser da bare rigtig dejligt ud, så tillykke med det!

  SvarSlet
 4. Hej Jenny,

  Næ, hvor spændende! Kender godt den lidt nervepirrende fornemmelse når man pludselig tager store beslutninger :-) Det ser godt ud, I bliver helt sikkert glade for at bo der! Held og lykke med projektet...

  Mvh Iben

  SvarSlet
 5. Mange tak Iben

  Lige nu er der dog lidt knas i byggeriet. Men vi håber, at alt kommer i den skønneste orden :)

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)