fredag den 20. december 2013

Strikkedrømme

Cornelia og jeg er begyndt at sove bedre om natten. Det gør, at jeg har tid til mig selv, når Cornelia sover om dagen. Det er SÅ dejligt, at jeg ikke behøver sove middagslur hver dag - har altid hadet det. 

Lige nu bruger jeg tiden på små projekter, der aldrig blev færdige. Første projekt er strømper (det projekt har været ude i siden af denne blog længe). 


Nu er jeg begyndt at overveje et større projekt. Jeg har forelsket mig i en lidt avanceret poncho. Jeg vil så gerne strikke den! Men jeg ved ikke om jeg "tør" strikke den. Hvad nu hvis den er for svær? Og så har jeg købt en masse garn! Hmm... Det kræver lidt nærmere overvejelse. Men her kan I se vidunderet! Billedet er lånt hos "Slagtenhelligko". 4 kommentarer:

 1. Den er virkelig flot, den poncho! Ved du hvad - kast dig ud i det. Hvis du støder på problemer undervejs, er jeg sikker på, at der er nogle, der kan hjælpe dig videre.

  SvarSlet
 2. Ja du har ret :) men er lidt bange for at opgive undervejs :)

  SvarSlet
 3. Tit så ser tingene sværere ud end de er. Hvis man kan grundteknikkerne som fx ret, vrang, slå om, strikke 2 m sammen, så er man et langt stykke af vejen. Da min søster ventede tvillinger for 12 år siden strikkede jeg bodyer til dem med hulmønster. Og det var det første strikkeprojekt jeg kastede mig over siden jeg strikkede til mine barbiedukker. Og det gik såmænd helt fint. Og den poncho (er det ikke en Marianne Isager opskrift?) er bare så flot. Så du skal da endelig bare klø på. Ellers kan du i hvert fald altid regne med min assistance.

  SvarSlet
 4. Hej søde den er virkelig flot. Jeg giver også gerne assistance. Hvor har du fundet opskriften? Har garn liggende så kunne være jeg også skulle prøve noget ligende. Og hvor er det skønt i er begyndt at sove om natten. Det er dig vel undt.

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)