søndag den 20. maj 2012

Den bedste stikkeinspiration!

Jeg har været på besøg hos min far, hans kone og mine to søskende. En af dagene var vi en tur ude at shoppe. Jeg var supergod og købte kun noget, jeg havde brug for.

Kun da jeg stod over for denne strikkebog i en boghandel, blev jeg blød i knæene og var lige ved at bøje mig for denne måneds spareprincipper. Jeg bladrede bogen igennem og blev helt forelsket. Ikke nok med, at der er en masse gode opskrifter på fine dukker og dertilhørende tilbehør i fin moderne stil, så er der også mange fine små anekdoter om de forskellige figurer, som man kan strikke. Jeg tror, man kan sige, at det er et mere kreativt og tidskrævende alternativ til "build a bear" bamsen ;)

Jeg har hørt om Arne og Carlos julekugle-bog og deres påske-bog, men jeg har aldrig hørt om denne bog. Det er sikkert en fejl, og måske kender I den allerede.

Jeg stillede pænt strikkebogen på hylen, mens jeg prædikede for mig selv, at jeg jo har tre projekter i gang og at strikke- og hæklesæsonen er ved at ebbe ud (not). Desuden kan jeg jo altid ønske mig den til min fødselsdag til september, hvor strikke- og hæklesæsonen atter vender tilbage... :(


Book cover
Billedet er lånt på Arne og Carlos hjemmeside


2 kommentarer:

  1. ja, hvad mon der stikker dig....

    SvarSlet
  2. Er på mit første besøg her hos dig - via Karen K. Og må da vist liiige følge lidt med:-)

    SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)