søndag den 15. juli 2012

Gratis festival!

Nedenfor kan I læse om en helt gratis og yderst interessant og spændende festival med et anderledes tema, end man normalt forbinder med en festival.

Er du frisk på, at prøve noget nyt, få noget fra hånden, opleve en god stemning, en dejlig natur og meget meget mere så læs videre nedenfor og se også de smukke illustrationer, som Sarah Hvass har lavet i anledningen af festivallen:

En arbejdsfestival er en anderledes festival, hvor arbejde og fest går op i en højere enhed. Brug nogle gode dage i de smukke omgivelser i Kaløs natur. Vi vil gerne vise en anden måde at bruge sin fritid på, og vise hvad det er vi kan i Foretagsomheden. Fra den 19. til den 22. juli holder vi igen i år vores Arbejdsfestival, hvor vi omgivet af lækker mad, god musik, kolde øl og flittige mennesker, mødes og deler glæden ved arbejde og foretagsomhed. Festivalen er stedet, hvor vi samler og viser vores projekter og vores arbejde og inviterer jer til at tage del i bevægelsen og hyggen. Så tag en ven i hånden og et telt under armen og tag til Kalø og brug din weekend på en anderledes måde.
Læs mere om festivallen og vores forening på vores blog og hjemmeside og tilmeld dig på facebook.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på arbejd@foretagsomhed.dk.

 
Jeg vil blive meget glad, hvis I kunne have lyst til at skrive om Arbejdsfestivallen i et indlæg eller linke til dette indlæg. Folkene bag festivallen kæmper en brag kamp for at lave en rigtig fed festival. Fortæl det videre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)