lørdag den 3. marts 2012

Det skal opleves

I torsdags var jeg i musikhuset sammen med min kæreste og hans lillebror for at se stand up med Casper Christensen og Frank Hvam. Det var en superfed oplevelse at se Casper og Frank lave stand up sammen. Det varede i 3 timer inklusiv pause, og det var alle pengene værd!

De var super dygtige. Der var jokes og sjove situationer for enhver. De optrådte både sammen og hver for sig, men de var allersjovest sammen. Der var en rigtig fin struktur i showet, en rød tråd, der fik alle jokes til at gå op i en højere enhed.

Som prikken over i'et lavede de et lille band i sidste halvdel af showet, hvor de havde Simona Abdallah med til at spille på arabisk tromme og holde takten hehe ;) For at læse mere om den enormt seje kvinde og musiker klik på linket under billedet af hende. De havde komponeret noget musik fyldt med fis og ballade og det faldt helt i publikums smag!

Det kan helt klart anbefales at se dette show. Det kan i det hele taget anbefales at lave noget sjovt og anderledes. Det giver en helt masse energi rent mentalt!
 
 
Billede lånt her 

Billede lånt her

 Hav en god lørdagaften!

2 kommentarer:

  1. 3 timer lyder ellers som meget lang tid... Er det i stil med klovn eller mere langt fra las vegas?

    SvarSlet
  2. Det var meget i stil med Klovn :) Men det handlede om dem selv :) Det var SÅ sjovt :)

    SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)