mandag den 5. marts 2012

DIY: Sådan laver du de fineste barselsgaver!

I fredags fødte en af mine rigtig gode veninder en lille ønskepige, der skal hedde Silje. Jeg kan huske, at min veninde har sagt, at hendes fremtidige datter skal hedde Silje siden gymnasiet. I søndags besøgte jeg den lille familie på Skejby sygehus. De havde det alle godt! Og hvor var det dejligt at se den lille søde baby på 50 cm. Næsen har hun efter sin mor :)

Jeg fik pludselig travlt med barselsgaver, eftersom terminen ikke var blevet afslørret. Det eneste jeg vidste var, at hun havde termin i marts, så jeg satsede på et sted mellem den 8. og den 15. marts. Jeg havde håbet på den 8. marts - kvindernes internationale kampdag - derfor den lilla farve. Men det blev d. 2. marts - to dage for tidligt. Men derfor kan den lille Silje vel godt have en fremtid, hvor hun kæmper for kvinders rettigheder alligevel ;)

Jeg valgte at strikke en supernem djævlehue, et par små sko, og så måtte jeg grundet tidsmangel købe mig fra resten. Det blev til en dejlig blød økologisk sutteklud, der i følge bagsiden af pappet både skulle føre til bedre fantasi og kreativitet :)

Jeg har tilladt mig at henvise til nogle opskrifter, min mor har fundet til mig på her på garnsalg.dk. De er gratis at downloade, og jeg har haft utrolig meget glæde af dem. Derfor skal de selvfølgelig deles! Desværre kan jeg ikke give opskriften på den lille firkløver, jeg har hæklet og syet på djævlehuen for at give huen et piget udtryk. Men den er at finde i denne gamle hæklebog. Men der findes også en engelsk opskrift her på en anden firkløver. Den er også er rigtig sød.  

4 kommentarer:

 1. Hej Jenny,
  Hvor er det bare blevet en fantastisk fin gave, er vild med de små futter.
  Kh Ria

  PS: er blevet færdig med mit kinder ægs dyr, og har liiige lagt et indlæg ud om den, hvis du vil se det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 2. Og tillykke med veninden forresten :o)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det var nogle rigtig fine barselsgaver. Dem skal de nok blive glade for. Mille bruger i alt fald det du lavede til os med glæde:-)

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)