søndag den 30. december 2012

Hjælp jeg har købt en symaskine!

Jeg har længe villet have en symaskine. Lige før jul tog jeg springet og købte en Singer symaskine - ikke en dyr en, men en der gerne skulle kunne lære mig at sy.

Jeg har bare ikke kunnet få mig selv til at komme rigtigt i gang. Jeg har lavet SÅ mange overspringshandlinger, at det ikke går længere... dette indlæg er også en overspringshandling. Jeg er simpelthen bange for, at jeg ikke kan finde ud af det og måske får spat og aldrig tænder den igen...! Men nu har jeg taget flere store skridt på vejen til at lære at sy:

1) Jeg har valgt og købt en symaskine.
2) Jeg har båret symaskinen ned ad trappen og placeret den på spisebordet.
3) Jeg har købt stof i Stof2000 til dækkeservietter og en "Dinner for 2" dug.
4) Nu er det bare med at komme i gang.6 kommentarer:

 1. Det lyder som et godt begynderprojekt. Hvis du har brug for hjælp, så må du endelig sige til. Jeg får ikke selv syet så meget. Jeg har ellers overtaget min mors symaskine for nogle år siden, men pladsen er ikke rigtig til at sy i det lille hus i Terp. Men jeg kan da finde ud af at sy.

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse Jenny. Men pas på - det kan være lige så fængende som alt andet kreativt og jeg er sikker på at du bliver knalddygtig! Naturligvis bliver du det...
  Tillykke med symaskinen, nu skal den bare snurre :o)

  SvarSlet
 3. Pas på det med symaskiner og patchwork er stærkt vanedannende... Tillykke med udstyret, glæder mig til at se hvad du får lavet...
  Godt nytår fra Mette

  SvarSlet
 4. Tillykke med det nye udstyr. Bare vent - du skal nok blive afhængig af det.

  SvarSlet
 5. Jeg vil sige; DET ER BARE AT KOMME IGANG :-) Det er også et dejligt oversjueligt projekt du har valgt at starte ud med. Da jeg i tiders morgen kastede mig over symaskinen, valgte jeg faktisk at tage et sykursus bare lige for at få lidt hjælp og inspiration. Jeg tror du bliver glad for det. Du skal bare lige i gang :-)

  SvarSlet
 6. Tak for alle de dejlige kommentarer! De motiverer virkelig meget! Al tiden er i dag gået med at lære at sy og i morgen får i en update på, hvordan det gik!

  Tak for god opbakning og godt nytår til jer alle!

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)