søndag den 2. oktober 2011

Endelig blev jeg bidt!

 

Jeg er endelig blevet bidt af Camilla Läckbergs krimier! Jeg er netop blevet færdig med den første: "Isprinsessen" og skal nu i gang med den anden bog i serien. Jeg er dog stadigvæk helt vild med Mari Jungstedt. Der er stor forskel på de to krimiforfattere.
Läckberg er mere beskrivende og formår virkelig at lave nogle fantastiske personbeskrivelser, hvor Jungstedt er eminent til at få handlingen til at glide - der er knap så mange beskrivelser, men mere handling. Jeg er vild med dem begge.

Hvad læser I for tiden?

2 kommentarer:

 1. Fagtekster, fagtekster og atter fagtekster :D Sådan er det vist at være studerende - jeg får i hvert fald kun læst skønlitteratur i ferierne ;)

  Xenia

  P.s. Min blog er nu flyttet til www.hjemmehosxenia.dk :)

  SvarSlet
 2. Har hverken læst Lackberg eller Jungstedt, har faktisk aldrig læst krimier før for et par måneder siden da jeg lånte Jussi Adler-Olsen fire bøger om Afdeling Q af min svigerfar. De er virkelig gode og fanger fra første ord.

  Så du havde Erlend Loes Dopler på din liste; helt igennem fantastisk bog! Forsøgte dog at læse nogle andre af hans bøger, men de røg desværre ikke rent ind...

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)