torsdag den 24. november 2011

At begynde med at leve i nutiden

Jeg har i dag meldt mig ud af Aarhus Universitet, det har været en stor beslutning for mig. Jeg starter normalt ikke noget uden også at afslutte det! Men det gjorde jeg altså denne gang.

Jeg startede oprindeligt, fordi der ikke var noget lærerjob at få, men over sommeren dukkede der et vikariat op indtil efterårsferien og senere et vikariat indtil juleferien og det kunne jeg ikke sige nej til! At være lærer er min drøm!

Men jeg ville heller ikke droppe uddannelsen, da jobbet ikke var fast! Det var på daværende tidspunkt vigtigt for mig, at jeg vidste, hvad jeg skulle et godt stykke tid ud i fremtiden. Altså valgte jeg universitetet, fordi ville sikre fremtiden, hvilket bevirkede, at nutiden blev frygtelig at være i. Det er noget jeg har gjort mange gange i mit liv: Skovlet sne før sneen er faldet. Så i dag har været en sejr for nutiden!

Og forhåbenligt kan jeg blive mere aktiv her på bloggen igen :)


3 kommentarer:

 1. Tillykke med din beslutning. Selv om det har været hårdt at tage beslutningen, så er det så godt når den er taget! Tillykke med din sejr og velkommen til blogland og nutiden!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. Nogen gange tror man at man kan det hele og skal mærke på egen krop før en beslutning kan træffes. Pøj pøj med dit nye liv

  SvarSlet
 3. Synes rigtigt rigtigt godt om :D Glæder mig til mere nutid med dig ;)

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)