torsdag den 8. december 2011

Min Julepynt

Min julepynt bærer præg af tradition. Jeg går ikke så meget op i, om årets julefarver er pink, lilla eller rød. Jeg køber det julepynt, jeg kan lide og bruger det gamle julepynt år efter år. Dermed ikke sagt, at jeg ikke køber diverse modemagasiner for at se, om der er noget nyt, jeg skal lave eller købe til samlingen.

Jeg har også noget julepynt, der bliver i kassen og aldrig rigtig kommer frem, det er simpelthen for grimt, men der er en historie bag det hele, og derfor smider jeg det måske aldrig ud. Noget har jeg fået i et pakkespil, andet har jeg fået af rare gamle damer i min tid som hjemmehjælper.

Det nye julepynt, der er kommet til samlingen i år er mit krybbespil fra Anne Beate Design. Jeg har endnu ikke det hele. Jeg må samle lidt på det. Men jeg har købt Jesus, Maria, Josef og hellige tre konger. Jeg har valgt lige netop disse figurer, da de minder mig rigtig meget om min mors juleorkester: Et lille fint orkester i træ bestående af mænd med nissehuer, som altid har været midtpunkt i vores nisselandskab med vat :). Nu hvor jeg er flyttet hjemmefra vil jeg have mit eget nisselandskab med minder fra det jeg er vokset op med. Mit nye krybbesæt skal være midtpunkt:

Jeg viser mere julepynt i løbet af december :) Hvad bærer jeres julepynt præg af? Og hvornår pynter I til jul? 

3 kommentarer:

 1. hellige tre konger eller visemænd - ja jeg ved det ikke :D

  SvarSlet
 2. De her hedder de hellige tre konger i følge dem, der har designet dem :)

  Men ja, hvad er forskellen?

  SvarSlet
 3. Ej det er dog pragtfuldt, sikke skønne figurer! Hjemme hos os har vi ikke så mange nisser, jeg gider simpelthen ikke. Jeg er meget mere til stjerner, hjerter, engle, snefnug og den slags... og selvfølgelig nogle få nisser:)

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)