mandag den 31. december 2012

Velkommen 2013

2012

2012 har først og fremmest været et hektisk år, hvor vi er flyttet i eget hus. Der har været meget bøvl med det, men når jeg nu sidder i vores dejlige stue, hvor vi kun mangler billeder på væggene, har det været det hele værd. I sommeren 2012 var vi i Berlin på ferie. Jeg husker tilbage på ferien, som den ferie, hvor jeg opdagede Berlin. 2012 var også året, hvor jeg langt om længe fik taget kørekort - et lynkursus som trak gevaldigt ud :). I 2012 blev min morfar 100 år gammel - han blev født det år, hvor Titantic sank. Det var en dejlig dag, hvor han blev fejret helt, som han ønskede. På arbejdsfronten fik jeg lov til at være lærer i en fast klasse igen, og jeg nyder det mere og mere for hver dag der går. Som det sidst nye var 2012 også det år, hvor jeg købte en symaskine for at lære at sy.

2013

2013 skal blive det år, hvor jeg bliver god til at sy. Det skal blive et roligt år med tid til at slappe af og fordybe sig. Det skal blive et år, hvor jeg igen får mere tid til mine veninder. Det vil blive et år, hvor vi kommer godt på plads i huset, så det bliver, som vi ønsker det. Det bliver en sommer med en dejlig ferie til en på nuværende tidspunkt ukendt destination. Det bliver året, hvor vi får en have og for første gang i hele vores liv kan nyde et koldt glas vidvin på vores egen terrasse.
Det er sådan med fremtiden, at man aldrig kan vide, hvad den bringer. Men nu har jeg fortalt, hvad jeg ønsker, der skal ske.

Jeg vil ønske alle et godt nytår med ønske om et godt 2013. Jeg håber I får en rigtig dejlig aften med venner og familie. Tak fordi I læser med og kommenterer her på bloggen, det gør mig glad og motiverer mig meget!

Godt nytår! 

Kinesisk nytår, billede er lånt her.

3 kommentarer:

 1. Sikke et skønt 2012 du har haft og med udsigt til et fantastik 2013, vil jeg ønske dig et supergodt nytår Jenny!
  Glæder mig til fortsat at følge med her på bloggen.
  De bedste hilsner, Liv

  SvarSlet
 2. Godt nytår Jenny. Et dejligt 2012 du har haft. Jeg tror det bliver et godt 2013 hos dig. Du skal jo lære at sy :-) Glæder mig til at følge med på din blog i 2013 :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig glæder mig til også at følge dig i 2013

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)