tirsdag den 26. april 2011

Blomstrende træer = EKSAMEN! ...

... Men sådan er det IKKE længere! I år kan jeg nyde mit første forår som færdiguddannet lærer! Det er skønt, at der ingen opgaver skal skrives og ingen eksamener skal bestås!

Dermed ikke sagt, at der ikke er ny og andre opgaver, der skal laves! Men jeg slipper for eksamen i hvert fald denne sommer! Og jeg nyder det i fulde drag!

Nedenfor er en frygtelig masse billeder af blomstrende træer! Det var jeg simpelthen nødt til! I år skal de nydes!5 kommentarer:

 1. Det er også min første sommer som færdiguddannet. Jeg kunnen u godt lide eksamenstiden. Det var så intenst og var lissom en slags afslutning på et semester, så man kunne lade op til endnu et.
  Men det gør mig bestemt heller ikke noget at slippe, for det var også superhårdt. I år skal det nydes :)

  SvarSlet
 2. Jeg nyder det også i fulde drag. Smukke, smukke billeder. JEg forsøgte igår at kommentere på dit Alfons Åberg-indlæg, men dit indlæg manglede flere linjer, og min kommentar blev der også kun vist halvdelen af, så jeg fjernede den igen.

  SvarSlet
 3. Ej nu kan jeg se, at der igen mangler en linje i min kommentar - midt i det hele. Mon du kan læse alt hvad jeg skriver? For så er det jo bare her hos mig den er gal

  SvarSlet
 4. Jamen tak for en reminder om eksamens-helvede til sådan en som mig der ser frem til mange år med eksaminer.

  Jeg nyder nu også foråret!!

  SvarSlet
 5. Det er også mit første forår uden eksaminer - skønt at slippe for al den stress sådanne eksaminer medfører.

  Hyggelig blog du har! Har meldt mig som fast læser. Du er velkommen til at kigge forbi min.

  Kh Line.

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)