fredag den 27. januar 2012

Lædertaske fundet på Mega Kup

I efteråret var jeg til Mega Kup på Train. Jeg har før skrevet om Mega Kup, men for nye læsere, vil jeg lige genopfriske det. Det er et stort loppemarked fyldt med nyt og gammelt tøj og lækkert tilbehør. I Aarhus foregår det på Train hver første tirsdag i måneden kl.18.00-20.30. Det findes også i andre byer - tjek det her.!

Man skal selvfølgelig lede lidt for at finde det helt rigtigte, og derfor kommer jeg ikke hjem med så meget ad gangen.

Sidst jeg var afsted kom jeg hjem med en helt ny Nørgaard på Strøget tshirt for kun 20 kroner og denne lædertaske for 100 kroner (måske lidt dyrt, men jeg var vild med den). Den er perfekt til en tur ned i byen eller på en bus- eller togtur. Der kan lige være et lille stykke strikketøj, et blad, en pung og måske en flad madpakke.  

Rigtig god weekend til jer alle :)

4 kommentarer:

 1. Den er da super fed. Synes ikke 100 kr lyder spor dyrt.
  Tillykke med den.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Jeg synes altså ikke det lyder dyrt. Den ser mega fed ud også lige min stil :o) Jeg har godt hørt om der Mega Kup fra en af mine veninder der bor i Århus, måske det skulle prøves engang ;o)

  SvarSlet
 3. Hvordan kan det være, jeg aldrig har hørt om Mega Kup før?? Den må jeg lige huske næste gang jeg skal op til lillebror ;-)Tak for tippet, og fed taske!

  SvarSlet
 4. 100 kr er så møg billigt - jeg er drøn misundelig...kender ikke til mega kup.. der må jeg hen
  solhilsner stine

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)