søndag den 6. marts 2011

Så blev sjalet endeeeellig færdigt!

Ja, færdigt blev det! Jeg kunne simpelthen ikke få mig taget sammen til at hæfte enderne på sjalet. Det er og bliver den kedeligste opgave ved at strikke. Man skulle tro, at det var den bedste opgave. Jo, for når det er gjort, kan man bruge det produkt, man har brugt så lang tid på at strikke. At jeg så endelig fik det gjort, hvad skyldes det? Jeg kan ikke finde ud af, om det er fordi, jeg har en trang til at bliv færdig med nogle af alle de mange projekter, jeg er kommet i gang med, så jeg kan påbegynde nogle nye, eller om det er den enorme motivation, der er kommet efter at være kommet ind i blogverdenen.

Her kan I se sjalet og mig  på gåtur ved Ajstrup strand sammen med en god veninde fra gymnasiet. Og jo, det var koldt at være på Photo shoot i dag ;-), men det var dejligt, at solen skinnede:

  


6 kommentarer:

 1. projekt: pandebånd til Laura - kan blive dit nye projekt.

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det blevet fint :) Og stort, siden sidst jeg så det :)

  SvarSlet
 3. Laura: Ja, et pandebånd burde ikke taget lang tid. Jeg plager Kamilla om en opskrift næste gang vi ses :)

  Kamilla: Det er blevet rigtig fint og dejligt :)ponchoen jeg er i gang med er endnu mere lækker!

  SvarSlet
 4. spændende projketer, glæder mig til at se flere får

  SvarSlet
 5. Jamen altså! Hej Jenny!!
  Så fik jeg endelig tid til at tjekke din blog og skrive tilbage. Tak for de pæne ord :-)
  Det er så FEDT også at se dit velkendte ansigt her i blogland. Da jeg begyndte at blogge for lidt mere end 2 år siden, var der ikke så mange, der forstod pointen, men nu er det ligesom om flere og flere melder sig ind i "klubben". Kæmpe hurra for det!!
  Jeg har fået SÅ mange gode ting ud af bloggeriet. Nye bekendtskaber, mega meget anerkendelse, gaver, ideer, inspiration og mega meget motivation! Elsker blogland!!!
  Håber også, at du kommer til at holde rigtig meget af det. Det tyder på, du er kommet godt fra start :-)
  Vi blogges ved :-)
  Smil fra Trine - Søhesten

  SvarSlet
 6. Hej
  Jeg måtte lige hen forbi din blog da jeg så du havde skrevet på en anden blog at du var ny blogger.. Det samme er jeg, så jeg tænkte at det kunne være du havde det ligesom mig: at kommentarer altid er meget velkommen og faste læsere er rigtig hyggeligt.. :-) Super lækkert sjal, du kan lure henne på min blog hvad jeg er igang med.. Det ligner lidt det samme projekt du har gang i ude i siden med oldemorsfirkanter.. Hvor langt er du nået med det? Måske ved at sy/hækle dem sammen.. Det er jeg snart ved at nå til og jeg er ikke helt sikker på hvordan den lige skal kringles så det er pænt fra begge sider.. har du fundet en løsning?? :-)

  SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)