torsdag den 5. januar 2012

5 ting at glædes over i den kolde tid

Januar måned er altid lidt trist efter min mening. Så derfor er det endnu mere vigtigt, at man kan se de små gode ting i hverdagen. Her er en liste over 5 ting, jeg glædes over i den kolde tid.

1. Stearinlys
Det er dejligt at kunne sætte lys på bordet, i vindueskarmen og alle mulige andre steder, når det er mørkt uden for.



2. Varme drikke
Det er dejligt, at vejret ikke er for varmt til at drikke varme drikke. Nu kan man vælte sig i mange forskellige slags te, kaffe og kakao. Det nyder jeg meget!



3. Tæpper og varme
Det er dejligt at kunne sidde inde og varme sig med tæpper, dyner og igen - stearinlys. Det er især dejligt at være hjemme hos mine forældre eller svigerforældre og mærke brændeovnens varme.



4. TV og film
Endelig kan man sidde indenfor og se TV og film uden at få dårlig samvittighed over, at man burde være udenfor i det gode vejr. I dag kan man i særlig grad udnytte dette uden dårlig samvittighed.



5. Lyset
Lyset kommer nærmere og nærmere for hvert minut der går, og om lidt er det forår og så sommer.

Billede lånt her

2 kommentarer:

  1. Det er da 5 super gode ting. Og vigtigt at huske på det positive.
    For mig er januar fødselsdag, en fin ny blank kalender der venter på at blive fyldt ud, ny energi og forventningens glæde til alt det gode det nye år skal bringe! (Føj, jeg lyder über-optimistisk, men kan altså ikke lade være...)
    Kh. liv

    SvarSlet
  2. Den følelse kommer først hos mig, når naturen springer ud på ny :) men jeg skal blive bedre til at se det positive! Tak for din kommentar! og tak for opfordringen om at rykke feltet med faste læsere højere op.

    SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)