torsdag den 26. januar 2012

Min første Blog Award!

Jeg blev så glad, da Camilla med bloggen Danagonia - Magiske smykker skrev til mig, at hun har valgt at give min blog en Blog award! Det er jeg super glad for og meget stolt af! Tak!


Nu er min opgave at finde 5 bloggere, jeg synes skal have en Blog Award. Som I sikkert kan forestille jer, er det ikke nemt, men det er alligevel lykkedes mig.

Inden jeg besluttede mig for, hvem der skulle have en Award, opstillede jeg (på ægte skolelærermanerer) nogle kriterier. Jeg vil give en Award til 5 blogs, der:

- har personligt præg
- er kreative
- giver inspiration

Følgende blogs synes jeg lever overordentligt godt op til mine kriterier. Her er de:

Deer In Street Lights
Er en blog, jeg for nylig er begyndt at følge. Christine giver mig stor inspiration til at lave kreative ting, jeg ikke ville overveje, man kunne før jeg så bloggen. Hun både glaspuster, laver keramik og meget mere. Og så har hun formået af skabe et superfedt blognavn. Tag og besøg bloggen, det er det hele værd!



min skæve vinduesplads til verden
Er også en blog jeg er begyndt at følge fornylig. Liv giver mig inspiration til livet! Hun skriver meget filosofiske indlæg, der får mig til at reflektere over min tilværelse. Men hun laver også kreative ting såsom filtede futter. Du går glip af noget, hvis du ikke besøger den her.



Sophies (al) verden
Denne blog betyder noget særligt for mig. Vi begyndte at blogge på cirka samme tid og denne blog er derfor en af dem, jeg har læst længst tid. Jeg nyder at læse bloggen, da den er meget personlig og livet, der leves er meget langt fra det liv, jeg selv lever, denne blogger er nemlig ofte til søs. Se bloggen og bloggeren bag her.



Strikkelas
Er en blog, der giver meget af sig selv. Bloggen er meget personlig, og man får et fint indblik i bloggerens liv, tanker og følelser. På Strikkelas kan man også få kreativ inspiration til blandt andet hjemmelavede babyting og tøj. Kig forbi denne blog her og mød en rigtig spændende person.



Silke Bonde
Er jeg næsten lige stødt på. Jeg har valgt denne blog, fordi den både er kreativ og innovativ. Bloggeren vil noget med bloggen, og det viser hun godt. Hun laver superflotte illustrationer og har for tiden en rigtig fin Give away. Tjek bloggen ud her og mød en blog af de sjældne.



Jeg håber, at alle jer, der har modtaget en Award, er glade for det :)

4 kommentarer:

  1. håber at vores blog og projekter en dag kan gøre sig fortjent til den slags også! et stort tillykke fra de foretagsomme!

    SvarSlet
  2. Fortsæt det gode arbejde :) så skal det nok lykkes en dag :) men det kræver lidt flere indlæg.

    Kh. Jenny

    SvarSlet
  3. Tusinde tak for den flotte omtale Jenny :)
    - du er da en skat!

    SvarSlet
  4. Tusind tak for de søde ord, de varmede om blog-hjertet! :)

    Kh Christine

    SvarSlet

Skriv en kommentar, så bliver jeg glad :)